Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Μαχητής της ISIS αποκαλύπτει: «Αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ; Σίγα μην… σκίσουν κανένα καλτσόν»

Οι ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία για την καταπολέμηση της ISIS… Που όμως δεν έχουν κανένα ή σχεδόν κανένα αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται η μεριά του Ισλαμικού Κράτους. Μαχητής της ISIS αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι επιθέσεις των ΗΠΑ είναι σχεδόν αναποτελεσματικές…


Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CNN και την Arwa Damon, ένας μαχητής της τρομοκρατικής ομάδας χλευάζει τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ, λέγοντας: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να διαλαλούν για επιτυχίες τους σχετικά με τους στόχους ISIS στη Συρία, αλλά στην καλύτερη περίπτωση το αποτέλεσμα είναι ασήμαντο».


Και συνέχισε: «Γνωρίζουμε ότι οι βάσεις μας είναι γνωστές από τις ΗΠΑ, αφού έχουν εντοπιστεί με ραντάρ και δορυφόρους, έτσι είχαμε θέσεις των αντιγράφων ασφαλείας. Έχουμε έσοδα εκτός του πετρελαίου. Έχουμε άλλες λεωφόρους, και τα οικονομικά μας δεν πρόκειται να σταματήσουν μόνο και μόνο επειδή έχουμε απώλειες εσόδων από το πετρέλαιο»



The post Μαχητής της ISIS αποκαλύπτει: «Αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ; Σίγα μην… σκίσουν κανένα καλτσόν» appeared first on hellasforce.






from hellasforce | Ανεξάρτητο Ειδησεογραφικό Δίκτυο http://ift.tt/1DU2e8b

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου