Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Εντολή Ομπάμα προς το FBI: «Μην ερευνάτε τα τζαμιά στις ΗΠΑ»!

Επικεφαλής μη κυβερνητικής οργάνωσης για θέματα τρομοκρατίας δείχνει την Τουρκία για στήριξη στους ισλαμοπιθήκους του ΙΚΙΛ


Μη κυβερνητική οργάνωση κατά της τρομοκρατίας στις ΗΠΑ προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες της στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για θέματα που αφορούν στην δραστηριότητα των ισλαμιστών εντός του εδάφους της υπερδύναμης. Η αμερικανική οργάνωση «Ερευνητικό Πρόγραμμα κατά της Τρομοκρατίας» ηγείται από τον Steven Emerson και διαθέτει την μεγαλύτερη βάση δεδομένων για τις ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες που αναπτύσσονται και οργανώνονται στις ΗΠΑ.


Μάλιστα, υπεύθυνη της αμερικανικής κυβέρνησης είχε προ ημερών εξυμνήσει τις προσπάθειες που καταβάλλουν τα μέλη της οργάνωσης, τα οποία αν και με χαμηλό προϋπολογισμό καταφέρνουν να εντοπίζουν τρομοκρατικές απειλές προς την χώρα, αλλά και τους συμμάχους της Αμερικής.

Σε αντίθεση, δηλαδή, με τις κυβερνητικές υπηρεσίες, οι οποίες, όπως δήλωσε και ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα πρόσφατα σε συνέντευξή του, υποβάθμισαν την σημασία της δράσης του ΙΚΙΛ στο Ιράκ και την Συρία. Η εν λόγω οργάνωση, όμως, έκρουε τον κώδωνα του ισλαμιστικού κινδύνου που όμως πέρασε στα ψιλά για την αμερικανική κυβέρνηση και τις υπηρεσίες της.


Σύμφωνα με τον επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης, Emerson: «Το ΙΚΙΛ είναι η αναβαθμισμένη εκδοχή της Αλ Κάιντα. Βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ και ο μόνος λόγος που δεν έχει υπάρξει κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα είναι γιατί δεν το έχουν αποφασίσει ακόμη»! Ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον 300 με 400 δολοφόνοι του ΙΚΙΛ στην Συρία και το Ιράκ με αμερικανικά διαβατήρια, οι οποίοι μπορούν να επιστρέψουν στην χώρα όποτε θελήσουν, με τον Αμερικανό Πρόεδρο να μπλοκάρει την αρμοδιότητα του FBI να επιτηρεί τα μουσουλμανικά τεμένη της χώρας.


«Το FBI βρίσκεται αλυσοδεμένο σε ότι αφορά στην διερεύνηση εξτρεμιστών μουσουλμάνων στα τζαμιά, ως αποτέλεσμα της απόφασης του Γενικού Εισαγγελέα νωρίτερα αυτόν τον χρόνο». Να σημειωθεί ότι Γενικός Εισαγγελέας την περίοδο εκείνη ήταν ο «αγαπημένος» του Ομπάμα, Έρικ Χόλντερ, ο οποίος είχε εκδώσει απόφαση, βάσει της οποίας το θρήσκευμα δεν αποτελεί νόμιμο λόγο για ανακίνηση υποψιών από μέρους των κρατικών υπηρεσίων. Εν συνεχεία, ο Emerson δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox: «Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα τώρα στην διερεύνηση των στρατιωτών στις ΗΠΑ, οι οποίοι, είτε συστρατεύονται με το ΙΚΙΛ, είτε επιστρέφουν από την Συρία ή το Ιράκ έχοντας πολεμήσει στο μέρος του ισλαμικού χαλιφάτου και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τρομοκρατικές επιθέσεις από μέρους του ΙΚΙΛ εντός των Ηνωμένων Πολιτειών»…


«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο θέτει τα όρια δράσης των υπηρεσιών, έχει επιβάλλει στο FBI, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες ασφαλείας να μην χρησιμοποιούν θρησκευτικούς παράγοντες ή στοιχεία στην ταυτοποίηση απειλών κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας», για να διαπιστώσετε ότι δεν είναι τυχαία η υπερασπιστική γραμμή της κυβέρνησης Ομπάμα προς τους ακολούθους του ισλάμ.


«Βλέπουμε ότι το ΙΚΙΛ στρατολογεί βιοχημικούς, μηχανικούς, γνώστες της ηλεκτρονικής δικτύωσης και εφαρμογών, ανθρώπους που έχουν ειδικευτεί στο πως να φέρουν εις πέρας εξελιγμένες τρομοκρατικές επιθέσεις, και αυτοί οι άνθρωποι επιστρέφουν πίσω στις ΗΠΑ», συνέχισε ο επικεφαλής της μη κυβερνητικής οργάνωσης που προφανώς τα μέλη της είναι πιο δικτυωμένα από τις αντίστοιχες κρατικές μυστικές υπηρεσίες.


Μάλιστα, ο Emerson δεν δίστασε να αναφερθεί σε μουσουλμάνο που στρατολογεί εντός των αμερικανικών εδαφών δολοφόνους για το ΙΚΙΛ. «Υπάρχει στρατολόγος που έχει συλληφθεί παλαιότερα, με τα πλήρη στοιχεία του, στην Μινεσότα στο τζαμί Al Farooq. Υπάρχουν στρατολόγοι παντού στην χώρα που δρουν εντός των μουσουλμανικών τεμένων, όπου βρίσκουν τους υποψήφιους εθελοντές τους. Τους εξετάζουν για να διαπιστώσουν αν είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν ως μάρτυρες για τον αλλάχ. Μετά τους χρηματοδοτούν και δίνουν και χρήματα στις οικογένειές τους σε περίπτωση που οι ίδιοι σκοτωθούν. Τους παρέχουν ακόμα και εισιτήρια για την Τουρκία. Η δε Τουρκία, τους επιτρέπει κατά χιλιάδες να εισέλθουν στην Συρία και μετά στο Ιράκ. Και εμείς, ως ΗΠΑ, θεωρούμε την Τουρκία σύμμαχό μας!».


Ε.Μ.


The post Εντολή Ομπάμα προς το FBI: «Μην ερευνάτε τα τζαμιά στις ΗΠΑ»! appeared first on hellasforce.






from hellasforce | Ανεξάρτητο Ειδησεογραφικό Δίκτυο http://ift.tt/1wTg45U

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου