Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Ροκφέλερ χρηματοδότησε τα πειράματα των Ναζί!

Ο Χίτλερ και οι ομοϊδεάτες του «θυσίασαν« μία ολόκληρη ήπειρο, εξοντώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν την Άρια φυλή, την αποκαλούμενη «φυλή κυρίων» (Herrenrasse).


Όμως η ιδέα της ανώτερης λευκής φυλής με τα ξανθιά μαλλιά και τα μπλε μάτια δεν ανήκει στον Χίτλερ. Αντιθέτως, γεννήθηκε στις Ηνωμενές Πολιτείες και καλλιεργήθηκε στην Καλιφόρνια, πολλά χρόνια πριν την άνοδο των Γερμανών Ναζιστών στην εξουσία.


Οι αποκαλούμενοι ευγονιστές της Καλιφόρνιας διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο –παρά ταύτα ελάχιστα γνωστό- στο αμερικανικό κίνημα που προωθούσε την εθνοκάθαρση. Ευγονική ονομάστηκε η ρατσιστική ψευδοεπιστήμη, η οποία προωθούσε τον αφανισμό όλων των ανθρωπίνων όντων που κρίνονταν «ακατάλληλα», σύμφωνα με τα πρότυπα της άριας φυλής. Επί της ουσίας, επρόκειτο για μια προσπάθεια να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ υπό το πρόσχημα του κοινωνικού καλού.


Οι ευγονιστές της Καλιφόρνιας άρχισαν να παράγουν λογοτεχνικά έργα που προωθούσαν την ευγονική και τις στειρώσεις, ενώ σχετικοί νόμοι που απαγόρευαν τους γάμους μεταξύ «ακατάλληλων» ανθρώπων ψηφίζονταν σε δεκάδες πολιτείες. Ενδεικτικά, μέχρι το 1933, η Καλιφόρνια είχε υποβάλει σε υποχρεωτική στείρωση περισσότερους ανθρώπους από όσους όλες οι άλλες πολιτείες των ΗΠΑ μαζί.


Για να ενισχύσουν την απήχηση των εμετικών αυτών θεωριών, αλλά και το κύρος της όλης επιχείρησης οι ευγονιστές βοηθήθηκαν από επιφανή «φιλανθρωπικά» ιδρύματα, όπως το Ινστιτούτο Κάρνεγκι και το Ίδρυμα Ροκφέλερ.


Όταν λοιπόν, ο Χίτλερ βρέθηκε στο «τιμόνι» της Γερμανίας, το Ίδρυμα Ροκφέλερ ήταν εκείνο που βοήθησε να αναπτυχθούν και να χρηματοδοτηθούν διάφορα γερμανικά προγράμματα ευγονικής, συμπεριλαμβανομένου εκείνου στο οποίο εργάστηκε ο Γιόζεφ Μένγκελε πριν πάει στο Άουσβιτς.


Στη συνέχεια το σιωνιστικό προπύργιο αντάλλαζε στοιχεία και πληροφορίες με τη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Πολύ αργότερα, μετά το τέλος του Β” Παγκοσμίου Πολέμου και όταν πια στον όρο «ευγονική» προσκολλήθηκαν αρνητικά συναφή περί φυλετικής ανωτερότητας και γενοκτονίας, η ψευδο-επιστήμη ξαναγεννήθηκε κάτω από την ομπρέλα της μοριακής βιολογίας και του DNA.


Μεταξύ των βασικών στόχων της νέας «εποχής» της μετονομασμένης πλέον ευγονικής είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς του ανθρώπου και του τρόπου που σκέφτεται, ώστε να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμος και ελεγχόμενος… Πρωτοστάτης παραμένει φυσικά το ίδρυμα Ροκφέλερ, «πιστό» στην υπηρεσία του κοινού καλού…Το οποίο κοινό καλό απαιτεί την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


The post ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Ο Ροκφέλερ χρηματοδότησε τα πειράματα των Ναζί! appeared first on hellasforce.






from hellasforce | Ανεξάρτητο Ειδησεογραφικό Δίκτυο http://ift.tt/10fymmZ

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου