Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (30/09/2014): Αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες βροχές θα σημειωθούν μόνο στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση στο Ιόνιο 2 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, αλλά τις πρωινές ώρες θα κάνει ψύχρα.


Πιο αναλυτικά:


Στη Θράκη και τη Μακεδονία θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Το πρωί θα έχουμε ψύχρα έως και κρύο, ενώ το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 25 βαθμούς. Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ο ουρανός θα είναι καθαρός και οι άνεμοι μικρής έντασης. Στα ηπειρωτικά νωρίς το πρωί προβλέπονται χαμηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους ομίχλη. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 26 βαθμούς. Στην Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αίθριος, το πρωί θα κάνει ψύχρα και στα ορεινά κρύο, αλλά η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φθάσει μέχρι τους 27 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 μποφόρ, που το απόγευμα θα εξασθενήσουν.


Στην Κρήτη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και μέχρι το μεσημέρι σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς. Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι και στα βορειότερα ισχυροί. Στις Κυκλάδες αναμένονται λίγες νεφώσεις και βοριάδες 6 με 7 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπεται ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 24 με 26 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένεται ηλιοφάνεια, οι θερμοκρασίες θα φθάσουν στους 26 βαθμούς, αλλά το πρωί θα είναι χαμηλές. Στην ανατολική και τη νότια Εύβοια θα πνέουν ισχυροί βοριάδες.


Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και βορειοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 και στα ανατολικά μέχρι και 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στο λεκανοπέδιο θα δείξουν από 17 έως 26 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


The post ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (30/09/2014): Αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας appeared first on hellasforce.






from hellasforce | Ανεξάρτητο Ειδησεογραφικό Δίκτυο http://ift.tt/1mIPPOU

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου