Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Κρυολόγημα: Γιατί δεν πρέπει να τρώτε γαλακτοκομικά

Επί αιώνες οι άνθρωποι πίστευαν ότι η κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων όταν έχουν κρυολόγημα, επιδεινώνει τα συμπτώματα επειδή αυξάνει την παραγωγή βλέννας στη μύτη και τον λαιμό. Μέχρι σήμερα όμως, η άποψη αυτή δεν είχε τεκμηριωθεί επιστημονικά. Νέα έρευνα, έδειξε για πρώτη φορά ότι η κατανάλωση

from Madata.GR https://ift.tt/2OdhSEM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου