Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Το ελληνικό προϊόν που πωλείται για 3.200 ευρώ το κιλό

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό των σεφ μεγάλων εστιατορίων έχει αποκαλυφθεί τα τελευταία χρόνια και ένα προϊόν καταφέρνει να πιάσει απίστευτες τιμές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο λόγος για το χαβιάρι σαλιγκαριών. Το προϊόν που κατάφεραν να παράγουν πρώτοι οι Γάλλοι και στο οποίο έδωσαν πολλά

from Madata.GR https://ift.tt/2lLL0Y2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου