Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Γαλακτοκομικά: Πόσο μειώνουν αρτηριακή πίεση και κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων

Μια μεγάλη δόση πρωτεϊνών από γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να ωφελήσει την καρδιά και να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων.Οι ερευνητές μελέτησαν 42 εθελοντές με ελαφρώς αυξημένη αρτηριακή πίεση ή προ-υπέρταση.Για τρεις περιόδους 8 εβδομάδων οι εθελοντές κατανάλωναν καθημερινά με τυχαία σειρά, 2 μερίδες

from Madata.GR http://ift.tt/2fqNx9y
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου