Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κονσέρβες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Τι να προσέχετε

Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα πιστεύεται γενικά, ότι είναι λιγότερο θρεπτικά από τα φρέσκα ή τα κατεψυγμένα. Μερικοί ισχυρίζονται ότι περιέχουν επιβλαβή συστατικά και πρέπει να αποφεύγονται. Άλλοι λένε ότι τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα μπορεί να αποτελέσουν μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Τι είναι ακριβώς οι κονσέρβες Κονσερβοποίηση είναι η μέθοδος

from Madata.GR http://ift.tt/2g7i8on
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου