Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Το ριζότο αλλιώς με άρωμα γεμιστών

ΥΛΙΚΑ 1200ml Νερό 140γρ. Ρύζι arborio 120γρ. Κρεμμύδι ξερό (σε μικρό καρέ) 120γρ. Κολοκύθι (σε μικρό καρέ) 120γρ. Καρότο (σε μικρό καρέ) 100ml Κρασί λευκό 60ml Ελαιόλαδο 60γρ. Ώριμη γραβιέρα (τριμμένη) 60γρ. Βούτυρο (κρύο) 40γρ. Σταφίδες κορινθιακές 10 Ντοματίνια (για το σερβίρισμα) 1 Ζωμό λαχανικών 1 Σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη) Μαϊντανό (ψιλοκομμένο) Δυόσμο (ψιλοκομμένο) Αλάτι Πιπέρι   ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1Για το ζωμό λαχανικών: Τοποθετούμε μια

from Madata.GR https://ift.tt/2TKIOyk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου