Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γιατί είναι επικίνδυνο να τρώμε ξαναμαγειρεμένο λάδι

Μια νέα μελέτη που έγινε σε πειραματόζωα έρχεται να αποφανθεί με σαφήνεια ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το ίδιο λάδι ξανά και ξανά για να μαγειρέψουμε, όπως κάνουμε πολλές φορές όταν θέλουμε να τηγανίσουμε πατάτες για παράδειγμα. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο Cancer Prevention Research,

from Madata.GR https://ift.tt/2FMNQ9V
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου