Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ρύζι: Κίνδυνος δηλητηρίασης όταν το ξαναζεστένετε – Τι να προσέχετε

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν συχνά να πάθουν δηλητηρίαση οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους, από το μαγειρεμένο ρύζι που περισσεύει στο γεύμα και το καταναλώνουν ξαναζεσταμένο αργότερα ή την επόμενη μέρα. Ωστόσο, δεν είναι η αναθέρμανση που προκαλεί το πρόβλημα. Είναι ο

from Madata.GR https://www.madata.gr/diafora/health/663052-ryzi-kindynos-dhlhthriashs-otan-to-xanazestenete-–-ti-na-prosechete.html
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου