Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Γαλακτοκομικά: Τελικά βλάπτουν την καρδιά;

Η συχνή κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων έχει συνδεθεί εδώ και αρκετές δεκαετίες με τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου, κυρίως λόγω στεφανιαίας νόσου, εγκεφαλοαγγειακής νόσου και καρκίνου. Αυτή η αρνητική επίδραση των γαλακτοκομικών θεωρείται ότι πηγάζει από τη μεγάλη περιεκτικότητα των προϊόντων αυτών σε βλαβερά κορεσμένα λιπαρά. Ωστόσο, τα

from Madata.GR https://ift.tt/2osxXfk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου