Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ψωμί: Τι γίνεται αν το βάζετε στο ψυγείο. Πώς διατηρείται καλύτερα

Αλλά πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το ψωμί όσο πιο καλό γίνεται για όσες περισσότερες μέρες είναι δυνατόν; Το ψωμί είναι ουσιαστικά ένα "δίκτυο μορίων" από πρωτεΐνες στο αλεύρι σίτου (γλουτένη) και από μόρια αμύλου. Αιωρούμενο σε αυτό το δίκτυο των μορίων είναι το διοξείδιο του άνθρακα

from Madata.GR http://ift.tt/2kTVeD2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου