Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Λάδια: Ποια είναι τα καλύτερα για τηγάνισμα - Ποια να αποφεύγετε

Έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξετε λίπη και έλαια για μαγείρεμα. Αλλά εκτός από το αν είναι υγιή στην φυσική τους κατάσταση, πρέπει να αναλογιστείτε αν τα έλαια (και λίπη γενικώς) που χρησιμοποιείτε παραμένουν υγιεινά για εσάς και αφότου τηγανίσετε. Όταν μαγειρεύετε σε υψηλή θερμοκρασία

from Madata.GR http://ift.tt/2fjCFu0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου