Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η διατροφή που προωθεί το Αλτσχάιμερ

Οι δείκτες για τη νόσο Αλτσχάιμερ, τη συνηθέστερη αιτία της άνοιας, αυξάνονται με τρομακτικό ρυθμό σε παγκόσμια κλίμακα τα τελευταία χρόνια. Η κακή διατροφή αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση της νευροεκφυλιστικής πάθησης, καθώς συνδέεται με αύξηση της χοληστερόλης και πρωτεϊνών στον εγκέφαλο. Στο πλαίσιο

from Madata.GR http://ift.tt/2c3n2ll
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου