Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κακάο και πορτοκάλι

Η παραδοσιακή συνταγή του σιμιγδαλένιου χαλβά είναι μια απλή αριθμητική πρόοδος που δεν την ξεχνάς με τίποτα. 1:2:3:4. Δηλαδή 1 ποτήρι ελαιόλαδο, 2 ποτήρια σιμιγδάλι, 3 ποτήρια ζάχαρη, 4 ποτήρια νερό. Επειδή όμως έχουμε μάθει πια να τρώμε πιο άγλυκα τα γλυκά μας, κλέβω μια κουταλιά

from Madata.GR http://ift.tt/1Sr8TgC
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου